Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
06302246875

Utánvét és amit róla tudni kell

Utánvét és, amit róla tudni kell:

Nagyon sokat foglalkozunk a vásárlóink véleményével és van egy jelenség, amiről úgy érezzük, hogy beszélnünk kell. Ez pedig nem más, mint az utánvétes vásárlás hiánya. Többen jeleztétek, hogy ilyen módon szeretnétek rendezni az ajándéktárgyak árát, azonban erre nincs lehetőség, és most azt is elmondjuk, hogy miért.

Az ajándékparadicsom az egyedi dísz- és ajándéktárgyak lelőhelye.

Mivel weboldalunk fő irányvonala az egyediség, ezért nálunk csak személyre szabott tárgyak készülnek. Ez ugye azt jelenti, hogy a kiválasztott termék a megrendelő igényeihez lesz igazítva. Az Ő családtagjának, barátainak arca szerepel majd rajta vagy a házikedvencéről készül a párna, a szobor vagy a kép. Éppen ezért ezek másoknak sokkal kevésbé értékesek, vagy még inkább teljesen értéktelenek.  Az adott ajándéktárgy csak azé, aki megrendeli.

Mi történik, ha úgy dönt, hogy mégsem veszi át a termékeket?

Nekünk valószínűleg több ezer vagy tízezer forintos kárunk keletkezik, az alkotó, pedig teljesen feleslegesen dolgozott. Vannak olyan egyedi ajándékaink, amik elkészítéséhez 20-30 munkaórára van szükség, így ebben az esetben mindez kárba veszne.

Szeretnénk, ha minden fél jól járna!

Számunkra nagyon fontos a vásárlók elégedettsége, de az alkotóké is. Éppen ezért úgy alakítottuk ki a rendszerünket, hogy ebben mindenki biztonságban lehessen. A megrendelő megkaphassa a gyönyörű és egyedi ajándéktárgyát és a művész is szívesen dolgozzon. Mindeközben persze saját magunkat is szeretnénk megkímélni a felesleges fejfájástól.

Az egyedi ajándéktárgyak készíttetése egy nagyon szép szakma és egy különleges gesztus attól, aki megrendeli. Azonban ez azzal is együtt jár, hogy az „átlagos” tömegtermékeket árusító áruházaktól némileg eltérő rendelési folyamattal kell számolni. Mivel a végeredményhez szükséges az Ön szoros együttműködése, így egy kicsit több figyelmet kell rá fordítani, mint néhány kattintás. Azt is megértjük, hogy sokan bizalmatlanok, hiszen nem lehet előre tudni, hogy a végeredmény tetszik-e majd. Éppen ezért minden kérdésre nagyon szívesen válaszolunk, akár többször is átbeszélhetjük az ajándék paramétereit, azonban utánvét biztosítására nincs lehetőségünk. Bízunk benne, hogy Ön is megérti az érveinket, ahogyan mi is mindent megteszünk azért, hogy az elvárásaihoz alkalmazkodjunk.